Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beköszönő, avagy egy táskarajongó őszinte vallomása

Mi, nők, egyfajta különleges szimbiózisban élünk a táskáinkkal. Ebben hurcoljuk magunkkal az egész életünket: van benne pénztárca, papírzsepi, lakáskulcs, mobiltelefon, víz, rágó, fájdalomcsillapító, iratok, slusszkulcs, törlőkendő, szempillaspirál, rúzs, ragtapasz… és ez csak az alapfelszereltség, extrák nélkül. Párjaink bele sem mernek nyúlni, ha megkérjük, hogy adjanak oda valamit, és mi magunk is nagy levegőt veszünk, mielőtt bármit megpróbálnánk megkeresni.

Ha statisztikát készítenénk arról, hogy hány órát töltünk el évente azzal, hogy a táskánkban turkálunk, vagy a táskánkat rendezgetjük, valószínűleg szívrohamot kapnánk.

Ezen próbálok segíteni.

Nagyné Varró Zsuzsa vagyok, bőrkonfekcionálóként végeztem, bőrdíszműves szakon. Olyan táskákat tervezek, amik szépségük mellett praktikusak, jól pakolhatóak, és minden belefér, amire egy átlagos napon szüksége van egy Nőnek. Olyanokat, amiket jó kézbe, vállra venni, és bármit meg lehet benne találni pillanatok alatt– hiszen praktikusak, mindennek megvan a helye.

Hiszek abban, hogy a minket körülvevő rend, vagy rendetlenség hatással van a lelkivilágunkra – sokkal feszültebbek vagyunk a káoszos lakás közepén, míg rendrakás után jól esik leülni, és nyugodtan végignézni birodalmunkon. Ez a táskánkra is igaz: a rendezett női táska a kisimult női lélek szinonimája. Ha pedig egy nő jól érzi magát, akkor a családja is egészséges lelkületű – ebben szeretnék segíteni praktikus táskáimmal, amikben gyerekjáték rendet tartani.

Mi nők - akik együtt élünk a táskánkkal, akik a városi dzsungelben is képesek vagyunk bármit túlélni, mert minden nálunk van, amire csak szükségünk lehet - mindent el tudunk intézni, el tudunk rendezni. És ezt részben a táskáinknak köszönhetjük.

Jó vásárlást kívánok!