Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

kollekciók

Minden kollekciómat egy érzés, egy évszak vagy egy emlék ihlette. Minden alkalommal, amikor elkezdek dolgozni egy új ásvánnyal, kicsit beleszeretek. A nagyobb szerelmekből kollekciók is készülnek, mert biztos vagyok abban, hogy nem csak engem ejtenek rabul.

Ezek az ásván ékszerek megállják egyedül is a mindennapokban a helyüket, de azoknak, akiknek fontos, hogy összhangban legyen a megjelenése, igazi kincs lehet egy-egy kollekció az otthoni ékszeres ládikában. Miért? Mert ha egy kollekcióból válogatsz, nem kell többé azzal vesződnöd reggelente, hogy a fülbevaló passzoljon a nyaklánchoz és ezek mindegyike a karkötőhöz. A kollekción belül minden darab hasonló, de mégis egyedi.

A kollekciók darabjai egységes hangulatban, egységes stílusban készültek, és egymással szabadon kombinálhatóak. Te választhatod ki, hogy mit szeretnél: nyaklánc, fülbevaló, karkötő - ha kollekción belül válogatsz, egy pillanatig sem kell azon gondolkodnod, hogy összeillenek-e. Így gyorsabb a reggeli készülődés, harmonikusabb az öltözéked, kiegészítőid felteszik a pontot az i-re!

Keresés