Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hegyikristály kollekció

Szereted a csillogást, de csak visszafogottan viselnéd? Csak semmi harsány szín, vagy karakteres medál, csupán az utánozhatatlan, kiismerhetetlenül szépséges ragyogás, amit a hegyikristály és a rajta megcsillanó fény tesz teljesen egyedivé.

A csiszolt hegyikristály olyan, mint egy tökéletesen tiszta, fagyott vízcsepp. Ebben a kollekcióban viszont roppantott hegyikristályokat használtam, amikről nekem a napfényben csillogó hógolyó, dermedt buborék jut eszembe – hiszen ki ne szeretne nyakláncba vagy karkötőbe fűzött szikrázó hó gömböket hordani? :-)

Ez a kollekció maga a méltóság, tisztaság és csillogás, de megvan benne a játékosság. Az egyhangúnak cseppet sem nevezhető hegyikristály ásványok mellett ezekben az egyedi ékszerekben ezüst színű tárcsákat, csillogó strasszos közteseket és angyalkákat, hópihéket használtam, amik a téli hangulatot erősítik.

Ez a kollekció az igazi téli kiegészítő, melynek elemei önmagukban is megállják a helyüket. A kollekcióban mindenki talál kedvére valót az egészen elegánstól a kissé bohókásabbakig.

Minden kézműves ékszerhez készítettem vele harmonizáló fülbevalót, hogy ne kelljen reggel azon gondolkodnod, mit vegyél fel a karkötőd vagy nyakláncod mellé.

Mivel alapvetően nincs színe az ásványnak, a kiegészítők pedig ezüstösek, ezért minden színhez viselheted őket. Lehet kimondottan elegáns szett része is, de felveheted a hétköznapokban is, hogy kiragyogj a szürkeségből.
Rendezés:

Keresés