Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyár típusú ékszerajánló

Hazánkban a Tél típus mellett a Nyár a leggyakoribb. A nyárra is, mint a típusára is jellemző az úgy nevezett napszíttaság: nincs semmi harsány vagy drámai kontrasztú. Ti vagytok a visszafogott, arisztokratikus szépségek. Sokszor érezheted magad szürke egérnek, de ez egyáltalán nem igaz, csak tudnod kell, hogyan emeld ki ezt a nemes eleganciát.

Innen ismerheted fel, hogy „Nyár” vagy:

  • ·         A Nyár típusok hajszíne a szőkétől a világosbarnáig terjedő, ezüstös csillogású lehet.
  • ·         A szemöldököd és a szempillád egyaránt világos, már-már fakó árnyalatú, azonban se a hajban, se a szemöldökben nem fedezhető fel aranyos, bronzos árnyalat.
  • ·         Rózsaszínes, de inkább hideg árnyalatú, már-már porcelánszerű, kékes bőr jellemzi, amin nem jelennek meg aranyos, barnás szeplők sem. 
  • ·         A szemed színe világoskék, szürkéskék, zöld, de előfordulhat a mogyoróbarna vagy a valójában besorolhatatlan színű is, sőt, ezek gyönyörű, fátyolos keveréke. A szemfehérje ezért nem kontrasztos, kevésbé jellemző a tiszta, ragyogó tekintet, de igenis gyakori a gyönyörű, bárkit megigéző pillantás.

Ha Nyár típus vagy, színeid az igazán világostól a közepesen sötét árnyalatokig terjednek. Jól áll a Nyár típusnak a tört, telítetlen szín is, viszont a pasztell színek világában lubickol csak igazán. 

Ebben a kategóriában a Nyár típusokhoz illő ékszereket gyűjtöttem össze, ezért bátran válogathatsz közülük, biztos, hogy mesésen fog állni rajtad!

Nem vagy biztos a típusodban? Kattints ide és töltsd ki a színtípus-tesztet!

Keresés