Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tél típusú ékszerajánló

Gondoltad volna, hogy a magyar nők 60%-a Tél típus? Amennyiben te is ezt a 60%-ot erősíted, ne érezd magad unalmasnak egy percig sem, hiszen mindenki más, egyediek vagyunk. Sőt, Hófehérke is a Tél színtípusba tartozik:)

Innen ismerheted fel, hogy „Tél” vagy:

  • ·         Szép tiszta színek jellemzik a Tél típusok haját, ami lehet a szőkétől a barnáig, feketéig bármilyen, de jellemzően egységes, nincsenek benne megcsillanó hajszálak, vagy „természetes melír” tincsek. Hajad inkább olyan, mint egy mesehős haja, például Hófehérke ébenfekete frizurája.
  • ·         A szemöldököd és szempillád is a hajadhoz hasonlóan egyszínű, az arcnak jellegzetes keretet ad.
  • ·         Bőröd a porcelánfehértől az átlagosnál kissé sötétebb bőrtónusig bármilyen lehet. Sokat segített ez most, ugye? :) Meglepő, de Tél típusokat felfedezhetünk ázsiai, vagy akár ébenfekete bőrű emberek között is.
  • ·         A Tél típusúnak lehet a kéktől a feketéig is bármilyen színű lehet a szeme, a lényeg, hogy a szemnél is ott van a kontraszt, az a bizonyos villanás. A Tél nők szemének szinte hihetetlen fehér és tiszta a szemfehérje, ezért már szinte rikító, drámai a tekintete.

A Tél típus jellemzésénél is többször olvashattad, hogy kontrasztos, tiszta és drámai. Ez a színeidben is így van. Kifejezetten jól állnak a vibráló élénk és a drámai, tiszta színek, de a jeges hatásúak is. Az egyszerűség kedvéért a Tél típusnak azt javasolják a szakértők, hogy az egyértelmű színeket keressék.

Ezen az oldalon a Tél típusnak megfelelő ékszereket válogattam össze, így bármelyiket is rendeled, biztos, hogy jól fog állni!

Nem vagy biztos a típusodban? Kattints ide és töltsd ki a színtípus-tesztet!

Keresés