Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2020. 05. 20. 20:35:56

Vége a kijárási korlátozásoknak – neked mi lesz az első dolgod? Elmész soppingolni? Elutazol vidékre a rokonokhoz? Elkezded tervezni a nyaralást, remélve, hogy hamarosan nyílnak az országhatárok is? Kicsit elábrándoztam, mi lesz most, olvass tovább:)

2020. 03. 25. 16:42:57

A mostani, bezárkózós időszakban talán furcsán hathat egy öltözködési tanácsadás-poszt, pedig az öltözeted sokkal többet számít, mint gondolnád! Sőt, az egész családodéra oda kell most figyelned. Elárulom, hogy miért!

2020. 03. 16. 17:17:13

Mindenki a vírustól retteg, már azok sem viccelnek, akik kezdetben túlzásnak tartották a biztonsági intézkedéseket. Hogyan változtatja meg a megszokott életünket – és hogyan hat ez az én kis boltomra?

2020. 03. 11. 18:51:20

Végre-valahára itt van a napsütéses, madárcsicsergős, vidám tavasz! A rengeteg szín, virág, illat ilyenkor minket is megihlet, és alig várjuk, hogy magunkra ölthessük a természet megújulását. Nézzük, hogyan csempészheted be a tavaszt a megjelenésedbe!

2020. 02. 28. 22:48:43

Amikor azt mondjuk, hogy „jönnek az ünnepek”, általában a karácsonyi ünnepkörre gondolunk, pedig az év első felében is sok olyan alkalom van, amikor megajándékozzuk egymást. Sőt, ha jobban megnézzük, főleg a nőket ajándékozzuk meg ilyenkor, és bizony sok férfi számára nehéz feladat ez. Kattints, és segítek, milyen ünnepek jönnek és mivel lehet rájuk készülni!

2020. 01. 29. 15:21:07

Izgatottan vártam, hogy a Pantone bejelentse a 2020-as év színeit, és gőzerővel kezdhessek egyedi ékszereket tervezni azok számára, akik szeretnek mindig a divat élén járni. És micsoda meglepetés: nem is kell annyira belehúznom, hiszen már most sok olyan kiegészítő és ékszer szett van a webshopban, ami rímel az idei színekre! Nézd meg, miből válogathatsz addig, amíg kihozom az új kollekciót:)

2019. 12. 16. 09:04:08

Tavasz, nyár, ősz, tél… te tudod, melyik típus vagy? Tudod, melyik évszak színeit kell viselned?” Vivaldi négy évszakja ugyanúgy örök, ahogy a te sajátod is, és érdemes az apró részletekre is odafigyelned Segítek: 4 biztos tipp a 4 évszakra, hogy melyik kiegészítő áll jól neked.

2019. 11. 04. 21:06:32

 

Megvan az a kép, amikor Micimackó ül a földön, fejét a két mancsa közé szorítja és hangosan mormolja: “Gondolj, gondolj, gondolj!”?. Ha hasonlóan érzed magad karácsony előtt, és fogalmad sincs, mit vegyél a párodnak, édesanyádnak, a lányodnak, egyéb nőrokonoknak, ez a bejegyzés neked íródott. Szóval felkészülni, vigyázz, jönnek a karácsonyi tippek, nem csak férfiaknak!

2019. 10. 25. 18:55:30

Te meg tudod mondani, hogy miért szereted az ékszereidet? Miért vetted meg őket, miért viseled? Ahogy az igaz szerelemmel, ezzel is sokan úgy vagyunk, hogy hát nem is tudjuk megindokolni… csak hordjuk, és kész. Azért, mert már megszoktuk, és nélküle meztelennek érezzük karunkat, fülünket, nyakunkat. A mai cikkben utánajárok, mik a kulturális és történelmi gyökerei az ékszerviselésnek, és persze annak, is, hogyan illik az ékszer a mindennapokba!

2019. 10. 25. 18:45:29

Légy őszinte! Milyen színű a táskád? Ha a válaszod erre az, hogy fekete, barna, szürke vagy fehér, akkor ideje beszerezned pár igazán vadító darabot, melyek a szivárvány különböző színeiben pompáznak. Ha szétnézel bármilyen üzletben, jellemzően a klasszikus, „észrevétlen” árnyalatú táskák fogynak el először a polcokról. Ezek természetesen gyönyörűek és mutatósak, azonban néha egy kicsit érdemes átlépni a határaidat kipróbálni valami egészen újat. Mit szólnál mondjuk egy sárga, kék vagy mintás táskához?

Keresés