Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BLOG

2020. 01. 29. 15:21:07

Izgatottan vártam, hogy a Pantone bejelentse a 2020-as év színeit, és gőzerővel kezdhessek egyedi ékszereket tervezni azok számára, akik szeretnek mindig a divat élén járni. És micsoda meglepetés: nem is kell annyira belehúznom, hiszen már most sok olyan kiegészítő és ékszer szett van a webshopban, ami rímel az idei színekre! Nézd meg, miből válogathatsz addig, amíg kihozom az új kollekciót:)

2019. 12. 16. 09:04:08

Tavasz, nyár, ősz, tél… te tudod, melyik típus vagy? Tudod, melyik évszak színeit kell viselned?” Vivaldi négy évszakja ugyanúgy örök, ahogy a te sajátod is, és érdemes az apró részletekre is odafigyelned Segítek: 4 biztos tipp a 4 évszakra, hogy melyik kiegészítő áll jól neked.

2019. 11. 04. 21:06:32

 

Megvan az a kép, amikor Micimackó ül a földön, fejét a két mancsa közé szorítja és hangosan mormolja: “Gondolj, gondolj, gondolj!”?. Ha hasonlóan érzed magad karácsony előtt, és fogalmad sincs, mit vegyél a párodnak, édesanyádnak, a lányodnak, egyéb nőrokonoknak, ez a bejegyzés neked íródott. Szóval felkészülni, vigyázz, jönnek a karácsonyi tippek, nem csak férfiaknak!

2019. 10. 25. 18:55:30

Te meg tudod mondani, hogy miért szereted az ékszereidet? Miért vetted meg őket, miért viseled? Ahogy az igaz szerelemmel, ezzel is sokan úgy vagyunk, hogy hát nem is tudjuk megindokolni… csak hordjuk, és kész. Azért, mert már megszoktuk, és nélküle meztelennek érezzük karunkat, fülünket, nyakunkat. A mai cikkben utánajárok, mik a kulturális és történelmi gyökerei az ékszerviselésnek, és persze annak, is, hogyan illik az ékszer a mindennapokba!

2019. 10. 25. 18:45:29

Légy őszinte! Milyen színű a táskád? Ha a válaszod erre az, hogy fekete, barna, szürke vagy fehér, akkor ideje beszerezned pár igazán vadító darabot, melyek a szivárvány különböző színeiben pompáznak. Ha szétnézel bármilyen üzletben, jellemzően a klasszikus, „észrevétlen” árnyalatú táskák fogynak el először a polcokról. Ezek természetesen gyönyörűek és mutatósak, azonban néha egy kicsit érdemes átlépni a határaidat kipróbálni valami egészen újat. Mit szólnál mondjuk egy sárga, kék vagy mintás táskához?

2019. 10. 25. 18:37:07

Mi nők könnyen esünk szerelembe, legyen szó egy jóképű férfiról, vagy éppen egy csodaszép táskáról. Ha azonban mindig a szívedre hallgatnál, valószínűleg az otthonodban elmerülnél a temérdek, haszontalan táskában (és jóképű pasiban;)). Segítek neked, hogy a választás könnyen menjen, és egyszerre legyen boldog a szíved és a pénztárcád is!

2019. 10. 25. 18:15:14

Legyen bármilyen trendi is a ruhád, az összhatás mégis attól lesz igazán ütős, ha hozzáillő, stílusos kiegészítőket viselsz. Ez a pont az i-re:) A jól megválasztott táska mellett néhány kézműves ékszer igazán lehengerlő megjelenést adhat neked…Vagy lehet, hogy még annál is többet? Elárulom, hogy egy gyönyörű ékszer nem csupán a környezetedre lesz hatással…

2019. 02. 04. 19:36:47

Amikor táskát veszel, bizonyára te is szereted azt hinni, hogy most egy időre letudtad a gondot… van egy táskád, ami kitart melletted jóban-rosszban. Évekig nem kell újat venned (max akkor, ha beleszeretsz egy másikba… mert táskából ugyebár soha nem lehet elég:))

De vajon meddig bízhatsz meg a táskádban? Mennyi időt jelent pontosan a „tartós kivitel?”

Nézzük meg az egzakt számokat!

2019. 01. 04. 00:00:00

„…egy boltban esett meg. És a táskám tehet róla. Egy életre megtanultam, hogy a táska esetében a belbecs legalább olyan fontos, mint a külcsín. Első pillanatban nem volt a vásárlásban semmi kellemetlen, sima, mezei bolt volt, nem vettem semmi kínosat, de ami azután történt, arra ma is pironkodva gondolok vissza…

2018. 07. 31. 21:08:16

Képzeljünk magunk elé egy üzletkötőt, aki egy olyan vállalat termékét kínálja, aminek segítségével bárki kitörhet a hétköznapok szürkeségéből. Ez a hölgy (vagy úr), akit most a lelki szemeink előtt áll egy összeszedett, megnyerő alak, ugye? A táskája természetesen passzol az öltözékéhez. De ez még nem minden: az összhatást egyetlen mozdulattal tönkre teheti, ha ez a táska…

Keresés