Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GYIK

Városi Dzsungeljárók Gyakran Ismételt Kérdései

Szeretném megnézni a termékeket személyesen is. Hol van erre lehetőségem?

Előzetes egyeztetés után szeretettel várlak Nagykovácsiban található műhelyemben, ahol a Városi Dzsungellakók táskák készülnek, illetve rendszeresen találkozhatsz velünk különböző kézműves vásárokon, fesztiválokon is.

Milyen anyagból vannak a táskák?

Termékeimet farmerból, designer pamutvásznakból, műbőrből (divatosabb nevén textilbőrből) készítem. A táskákat egy kevertszálas egyszínű textillel bélelem, ami egy erős strapabíró anyag, előbb fogod megunni a táskát, minthogy ez elszakadna:)
Táskáimat általában erős, színében passzoló hevederpánttal készítem, ami erősebb, mint a textil vagy műbőr pánt. Ez minden esetben állítható, tehát akár keresztbe is hordható, sőt néhány fazonnál átalakítható vele a táska.

Mennyire tartósak a táskák?

Táskáimat úgy készítem, hogy a lehető legtovább bírják, elnyűhetetlenek legyenek.

  • A textilbőr táskák nagyon jó minőségű, többféle tanúsítvánnyal is rendelkező műbőrből készültek. Nekem személy szerint még egy darabot sem sikerült elkoptatnom, pedig megvan még a legelső táska is;) 
  • A farmerból készült táskáim úgy viselkednek, mint egy farmernadrág. Az mennyi idő alatt kopik el?
  • A kritikus pontokat, mint a zsebek, pántok, mindig extra erős, megerősített varrással látom el, hogy sokáig bírják a gyűrődést. 

 

Hogyan kell tisztítani a táskákat?

  • A farmerból, vászonból készült termékeket kimoshatod mosógépben, kifordítva, 30 fokos kímélő programon.
  • A műbőrt töröld át enyhén nedves, vagy enyhén szappanos szivaccsal.
  • A textil rátéteket szükség esetén folttisztítóval áttörölheted.
  • A bélést csak fordítsd ki a táskából, és máris tisztává varázsolhatod akkor is, ha beleszóródott, vagy belefolyt valami.

 

Vízállóak a táskák?

A műbőr, textilbőr táskák 90%-ban vízhatlanok, a farmer és a vászon táskák a kisebb, szemerkélő esőt kibírják, de egy nagyobb zuhé esetén már átáznak. A táska és a saját egészséged érdekében javaslom, hogy ha nagy eső jön, akkor kapd elő az esernyődet, nehogy megfázz – és így a táska tartalma sem ázik el.