Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érdekességek

Hány táska kell egy nőnek?

 

Ahány nő annyi táska, fazon, szín és méret. 

Ennek az egyszerű oka, hogy a táskánkkal egyéniségünket is tükrözzük. Mást mond el rólunk egy kínai piacon aprópénzért vásárolt tatyó és mást egy márkás nagy multi ridikülje és megint mást egy magyar kézműves táska vagy hátizsák.

 

A mennyiség is nagyon változó.

  • Van, aki télen, nyáron, éjjel, nappal egy táskával jár ezért azt alaposan több szempontból választja meg. Nekik mindenképpen többféleképpen hordható táskát javasolok.
  • Mások kettőt vesznek. Egy nyári és egy téli táskát. Az egyik lehet egy farmertáska, a másik pedig egy nagyobb textilbőrből.
  • Vannak, akik viszont több színt és fazont is kiválasztanak, hogy a ruhatárukhoz, hangulatukhoz több passzoló darab is legyen.
  • Na és persze vannak a táskagyűjtők, akik minden ruhához, cipőhöz egy-egy illő darabot begyűjtenek és még azon felül is, ha meglátnak egy szép példányt.

Mindenesetre bármelyik táborhoz is tartozunk az biztos, hogy mi nők szeretjük a táskákat és ezért mindig szeretjük megnézegetni azokat, és ha megtehetjük többet is beszerzünk.

 

Milyen a jó női táska?

 

Manapság, ha egy nő táskát választ magának, nagyon sok fontos szempont alapján teszi azt. Nem elég, hogy szép legyen, de elengedhetetlen a praktikusság is. Mindegy, hogy éppen koktéltáska, neszesszer, válltáska vagy hátizsák a lényeg, hogy egyszerre legyen mutatós és praktikusan kihasználható.